Επίσκεψη κατ' οίκον

Η εταιρία μας έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στους πάσχοντες συνανθρώπους μας δημιούργησε την υπηρεσία “επίσκεψη κατ’ οίκον”. Με την υπηρεσία αυτή καλύπτει και όλους όσους αδυνατούν να επισκεφθούν το κατάστημά μας.

Η “επίσκεψη κατ’ οίκον” αποτέλεσε το κύριο μέλημα της εταιρίας για την προσφορά ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης στους πελάτες της. Επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα της εταιρίας ή των κατά τόπους καταστημάτων ή το κατάστημα που προμηθευτήκατε το ακουστικό σας και ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα σας επισκεφθεί για να επιλύσει το πρόβλημά σας και να σας παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν σε όλους τους πελάτες μας και όλους όσους επιθυμούν να προμηθευτούν νέο ακουστικό βαρηκοΐας και αδυνατούν, να μας επισκεφθούν.

Οι επιστήμονες και ειδικοί της εταιρίας “Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος”, διαθέτοντας εξειδικευμένη γνώση στα προβλήματα ακοής, στις επιπτώσεις στην ψυχολογία, την κοινωνικότητα, και την προφορική επικοινωνία του βαρήκοου συνανθρώπου μας, μελετούν κάθε περίπτωση ξεχωριστά και προτείνουν τις ενδεικνυόμενες εφαρμογές με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπό μας.