Η εταιρία

 

Η εταιρία “Ακουστικά Κέντρα Αττικήςμέλος του ομίλου επιχειρήσεων Κασάπογλου ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2004 στο Περιστέρι, συμπληρώνοντας 12 χρόνια σημαντικής δραστηριότητα στον τομέα της παροχής υπηρεσιών και εξειδικευμένων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, για την υποβοήθηση της ακοής.

 

Η εταιρία έχει καθιερώσει την υπηρεσία “επίσκεψη κατ’ οίκον” έτσι ώστε να καλύπτει και όλους όσους αδυνατούν να επισκεφθούν τα καταστήματά μας.

 

Η υπηρεσία μας αυτή “επίσκεψη κατ’ οίκον” αποτελεί κύριο μέλημα της εταιρίας για τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών της.  

 

Τα Ακουστικά Κέντρα Αττικής απαρτίζονται από προσωπικό και ειδικούς, άρτια εκπαιδευμένους στο εσωτερικό και το εξωτερικό, προσφέρει με υπευθυνότητα τις πλέον ολοκληρωμένες και κατάλληλες λύσεις σε προβλήματα ακοής, παρέχοντας εγγυήσεις αποτελεσματικότητας, καλής λειτουργίας με την χρήση της υπερσύγχρονης τεχνολογίας και πάντα με τις πιστοποιήσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

 

Το κατάστημά μας στο Περιστέρι αξιοποιώντας την αλματώδη ανάπτυξη της νέας τεχνολογίας πρωτοπορεί χρησιμοποιώντας όλες τις νέες μεθόδους εφαρμογής ακουστικών βαρηκοΐας, όλα τα νέα υπερσύγχρονα προϊόντα που βελτιώνουν διαρκώς την ποιότητα ακοής, την ποιότητα της ζωής και εγγυάται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που επιβάλλονται από την Ελληνική αλλά και Ευρωπαϊκή νομοθεσία και χρησιμοποιεί μόνο πιστοποιημένα προϊόντα και φιλικά προς στο περιβάλλον. 

Χρυσούλα Ασημάκη
Μέλος του Συλλόγου Ακοοπροθετιστών

 

Η εταιρεία μας διαθέτει ακουστικά βαρηκοΐας και τεχνική υποστήριξη των παρακάτω κατασκευαστών: